Categoria: Sobre nosaltres

INSTAL·LACIONS DE ARXIU NORMADAT

Les instal·lacions de Normadat compten amb 4 edificis independents amb una capacitat de custòdia de més de 540.000 metres lineals a més dels espais de transformació digital, oficines, molls de càrrega o estructures de seguretat.

Més de tres mil milions de documents estan segurs en les nostres instal·lacions, situats en sales independents amb permisos d'accés i codis únics encriptats.

NORMADAT compta amb l'experiència d'haver equipat també un bon nombre d'instal·lacions per a la digitalització i destrucció de documents i la custòdia i gestió d'arxius.

Locals dotats de diferents sistemes de prestatgeries mòbils compactes amb molt variades mesures i elements de moviment i control. Sistemes de seguretat física i lògica.

Instal·lacions equipades amb diferents sistemes de detecció i extinció d'incendis, basats en el gas com a agent extintor i complementats amb extintors i boques d'incendi equipades segons la normativa vigent.

Instal·lacions dissenyades per NORMADAT juntament amb els més prestigiosos fabricants i instal·ladors de cada camp: armaris compactes, detecció i extinció d'incendis, control d'accessos, control d'intrusió, segmentació per sales independents, instal·lació elèctrica…

Els nostres edificis són independents d'edificis confrontants, amb una dedicació exclusiva al tractament de la informació i construits amb material ignífug. Les zones de càrrega i descàrrega estan situades en àrees cobertes i tancades a les quals només personal autoritzat té accés.

Cada sala d'arxiu disposa de control d'accés assignat únicament als empleats amb permisos per a treballar en elles, on la documentació i dispositius que custodiem estan etiquetats amb codis encriptats des dels nostres sistemes i que eviten descobrir a qui pertanyen si no es tenen permisos d'accés als nostres sistemes informàtics.

NORMADAT posa tota aquesta experiència a la disposició dels nostres clients per al disseny, instal·lació i manteniment dels seus dipòsits d'arxius.

Des del muntatge de prestatgeries fixes convencionals fins a la completa instal·lació d'un arxiu incloent: armaris compactes automàtics, detecció i extinció d'incendis, control d'accessos, control d'intrusió, mobiliari per a la gestió documental, equipament informàtic i de telecomunicacions, escàners…

I, per descomptat, el manteniment preventiu i correctiu dels equips instal·lats. Manteniment realitzat per tècnics formats en cadascuna de les disciplines i amb àmplia experiència.

Però no nomès són equips per al dipòsit de documents. NORMADAT pot subministrar també tota la tecnologia per al tractament documental: escàners de baixa, mitjana o alta producció, escàners per a plans o equips per a la digitalització de llibres, unitats d'emmagatzematge, repositoris documentals… i qualsevol altre equip o programari necessari per a la gestió o explotació de la seva més preuada informació.

dipòsit de custòdia d'arxius Normadat
Armaris compactes, més eficients i segurs
dipòsit de custòdia d'arxius sense apilament Normadat
Baldes sense apilament de caixes per a millorar la seguretat i preservació de la informació
sistema d'extinció per gas innocu Normadat
Sistema d'extinció per gas innocu, per a millorar la seguretat i garantir la preservació de la informació
Política de cookies

Aquesta pàgina utilitza cookies de tercers per millorar la teva navegació i experiència d'usuari.