AVÍS LEGAL

NORMADAT S.A. (d'ara endavant, NORMADAT) és titular de la web www.normadat.es

DADES IDENTIFICATIVES: En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades:L'empresa titular d'aquesta website és NORMADAT, amb domicili en Carrer Fuerteventura, 13 28703 de Sant Sebastian dels Reis Madrid, amb número de C.I.F: A-80465792.
Correu electrònic de contacte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
USUARIS: L'accés i/o ús del lloc de NORMADAT atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d'Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran aplicable independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d'obligat compliment.
ÚS DEL LLOC: La website de NORMADAT proporcionen l'accés a multitud d'informacions, serveis, programes o dades (d'ara endavant, "els continguts") en Internet pertanyents a NORMADAT als quals l'USUARI pot tenir accés.

L'USUARI assumeix la responsabilitat de l'ús del LLOC. Aquesta responsabilitat s'estén al registre contractual que fos necessari per a accedir a determinats serveis o continguts. En aquest registre l'USUARI serà responsable d'aportar informació veraç i lícita. A conseqüència d'aquest registre, a l'USUARI se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial d'aquesta.

L'USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que NORMADAT ofereix a través del seu website i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los per a (i) incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; (ii) difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d'apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans; (iii) provocar danys en els sistemes físics i lògics de NORMADAT, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats; (iv) intentar accedir i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d'altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.
En qualsevol cas, NORMADAT no serà responsable del mal ús que pogués fer dels continguts l'o els usuaris.
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL: NORMADAT per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de les seves pàgines webs, així com dels elements continguts en el mateix (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc...), titularitat de NORMADAT o bé dels seus llicenciadors.
Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació publica, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de NORMADAT.
L'USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de NORMADAT. Podrà visualitzar els elements de les diferents seccions del website i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal i privat.
L'USUARI haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el les pàgines de NORMADAT.
EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT: NORMADAT no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho.
MODIFICACIONS: NORMADAT es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu website, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en el seu website.
DRET D'EXCLUSIÓ: NORMADAT es reserva el dret a denegar o retirar l'accés al seu website i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d'Ús.
GENERALITATS: NORMADAT perseguirà l'incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu website exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.
MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA:
NORMADAT podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.
LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ: La relació entre NORMADAT i l'USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Madrid.

Política de cookies

Aquesta pàgina utilitza cookies de tercers per millorar la teva navegació i experiència d'usuari.